Pečenie je mojím hobby a veľkou vášňou a za každým mojím sladkým dielom sa ukrývajú nielen poctivé a kvalitné suroviny, ale aj kus trpezlivosti a citu pre detail.
Okrem vanilkového korpusu, vám viem upiecť vanilkovo-mandľový, brownie-extra čokoládový, kakaový, kokosový, pistáciový. Je možnosť aj v bezlepkovej variante za príplatok.
Náplne obsahujú mascarpone, vysoko percentnú šľahačku, smotanový syr, tvaroh, v spojení s kvalitnou belgickou čokoláda. Zvonku torty potieram švajčiarskym maslovým krémom alebo čokoládovou ganache (bielou či tmavou), ktorá zabezpečí stabilitu torty. Možnosť aj bezlaktózovej varianty za príplatok.
Torty zdobím podľa želania – ovocím, čokoládkami, makrónkami, orieškami či jedlými a živými kvetmi (za príplatok). Možno pridať meno, vek či jedlý/drevený obrázok. Ponúkam aj fondánové doplnky a velvet efekt.
Každá torta sa skladá zo 4 korpusov, je 3x plnená krémom.
Torty sú vyššie, preto aj menší priemer torty vystačí pre viac osôb. Pri zadávaní objednávky je potrebné uviesť počet porcií (priemer torty), vybrať druh torty (ponuka nižšie), vonkajší obterový krém na tortu, vašu predstavu, čo by ste chceli mať na torte (meno, vek, sviečka, prskavka, čokoládové stekance, makrónky, kvietky, obrázok s detským motívom, jednoduchú modeláciu, zdobenie ovocím, čokoládky, atď…..).
Každá torta je pri odovzdávaní na podložke a zabalená v krabici. Prevoz odporúčam v kufri, na pevnej podložke (kvôli stabilite.). Torty nekopírujem!!! Každá torta je jedinečná a má môj „rukopis“.
Každú tortu naceňujem zvlášť. Cena závisí od veľkosti torty, druhu torty, vonkajšieho krému, zdobenia a iných doplnkov. Ceny sú len orientačné, konečnú sumu Vám nacením na základe vašich požiadaviek
12 – 15 porcií
16 – 20 porcií
20 – 25 porcií
25 – 30 porcií
30 – 35 porcií
10 porcií
15 – 18 porcií
20 – 25 porcií
16 porcií
10 porcií
15 – 18 porcií
20 – 25 porcií
25 – 30 porcií
16 porcií
Ponúkam modernejšiu verziu „punčáka“.
Nadýchaný vanilkovo-mandľový korpus, preliaty malinovým pyré s poriadnou dávkou rumu. Vrch poliaty rubby callebaut čokoládou. Zdobenie podľa požiadaviek.