Aďkine Dobroty

Ponuka

Pečenie je mojím hobby a veľkou vášňou a za každým mojím sladkým dielom sa ukrývajú nielen poctivé a kvalitné suroviny, ale aj kus trpezlivosti a citu pre detail.

Korpus

Okrem vanilkového korpusu, vám viem upiecť vanilkovo-mandľový, brownie-extra čokoládový, kakaový, kokosový, pistáciový. Je možnosť aj v bezlepkovej variante za príplatok.

Náplň

Náplne obsahujú mascarpone, vysoko percentnú šľahačku, smotanový syr, tvaroh, v spojení s kvalitnou belgickou čokoláda. Zvonku torty potieram švajčiarskym maslovým krémom alebo čokoládovou ganache (bielou či tmavou), ktorá zabezpečí stabilitu torty. Možnosť aj bezlaktózovej varianty za príplatok.

Zdobenie

Torty zdobím podľa želania – ovocím, čokoládkami, makrónkami, orieškami či jedlými a živými kvetmi (za príplatok). Možno pridať meno, vek či jedlý/drevený obrázok. Ponúkam aj fondánové doplnky a velvet efekt.

Každá torta sa skladá zo 4 korpusov, je 3x plnená krémom.

Torty sú vyššie, preto aj menší priemer torty vystačí pre viac osôb. Pri zadávaní objednávky je potrebné uviesť počet porcií (priemer torty), vybrať druh torty (ponuka nižšie), vonkajší obterový krém na tortu, vašu predstavu, čo by ste chceli mať na torte (meno, vek, sviečka, prskavka, čokoládové stekance, makrónky, kvietky, obrázok s detským motívom, jednoduchú modeláciu, zdobenie ovocím, čokoládky, atď…..).

Každá torta je pri odovzdávaní na podložke a zabalená v krabici. Prevoz odporúčam v kufri, na pevnej podložke (kvôli stabilite.). Torty nekopírujem!!! Každá torta je jedinečná a má môj „rukopis“.

Každú tortu naceňujem zvlášť. Cena závisí od veľkosti torty, druhu torty, vonkajšieho krému, zdobenia a iných doplnkov. Ceny sú len orientačné, konečnú sumu Vám nacením na základe vašich požiadaviek

Druhy toriet

  1. Vanilková torta s pribináčikovým krémom – vanilkový korpus preliaty ovocným pyré, krém z mascarpone, jemného tvarohu, šľahačky a pravej vanilky, doplnené ovocím (maliny, jahody, lesná zmes).
  2. Čokoládová torta – brownie (extra čokoládový) korpus, preliaty ovocným pyré (príp. džem), čokoládový krém, ovocie (maliny, jahody, čučoriedky, banán, lesná zmes), slaný karamel.
  3. Makovo-citrónová torta – makový korpus preliaty domácim lemon curdom, citrónová plnka (domáci lemon curd), ovocie čučoriedky.
  4. Orechová torta s karamelom – orechový korpus, preliaty ovocným pyré (príp. džem), karamelová plnka, pražené orechy, ovocie (banány), slaný karamel.
  5. Lieskovcová torta – lieskovcový korpus, preliaty ovocným pyré (príp. džem), krém z mliečnej čokolády, pražené lieskovce, slaný karamel, ovocie (maliny).
  6. Pistáciová torta – pistáciový korpus preliaty malinovým pyré, pistáciový krém, ovocie (maliny).
  7. Snickers torta – brownie korpus, preliaty ovocným pyré (príp. džem), krém z mliečnej čokolády, arašidové maslo, slaný karamel, sekané orechy, ovocie.
  8. Vanilkovo-mandľová torta – vanilkovo-mandľový korpus, krém z bielej čokolády, sušienky, čokoládová ganache, ovocie.
  9. Kokosová torta – kokosovo-mandľový korpus preliaty mangovým pyré, kokosový krém z bielej čokolády, Raffaello sušienky, mandľový krém, drvené mandle, ovocie.
  10. Oreo torta – kakaový korpus, vanilkový krém, drvené oreo sušienky, karamel, mliečna čokoládová ganache, môže byť bez ovocia aj s ovocím.
  11. Nutelová torta – kakaový korpus, nutella krém, drvené keksíky, nutella, ovocie podľa výberu.

Jednoposchodové torty v priemeroch

12 – 15 porcií 

16 – 20 porcií 

20 – 25 porcií 

25 – 30 porcií 

30 – 35 porcií 

Dvojposchodové torty v priemeroch

10 porcií 

15 – 18 porcií 

20 – 25 porcií 

16 porcií 

Štvorcové torty

10 porcií 

15 – 18 porcií 

20 – 25 porcií 

25 – 30 porcií 

16 porcií 

Punčová torta

Ponúkam modernejšiu verziu „punčáka“.

Nadýchaný vanilkovo-mandľový korpus, preliaty malinovým pyré s poriadnou dávkou rumu. Vrch poliaty rubby callebaut čokoládou. Zdobenie podľa požiadaviek.